Terras

 

Vervuiling door algen, mossen, onkruid, groene of zwarte aanslag en weersinvloeden ontsieren niet alleen het aangezicht, maar tasten ook de materialen van uw bestrating aan.
Dit geldt zeker voor vetten, olie, diesel en benzine.

 

webterras01a         webterras01

Terrasreiniging door middel van stoom    logo steamplus 1 300x75

Voor alle soorten van terrassen, paden, opritten en bedrijfsterreinen past GDT Reinigingstechniek de gepatenteerde SteamPLUS stoomreinigingstechniek toe.
Door de hoge temperatuur van de stoom, 200°C, en een werkdruk van 200 bar, is dit de ideale manier voor een stralend terras.
Vooral algen en korstmossen zijn normaal gesproken moeilijk te verwijderen. Met onze SteamPLUS reinigingstechniek gaat dit zeer eenvoudig en snel. 
Door deze stoomtechniek is de kans op beschadiging van de ondergrond minimaal, dit in tegenstelling tot normale hogedrukreiniging.
Uw terras wordt gereinigd en daarna schoongespoeld, zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen of chemicaliën.

 

webterras3a  webterras3

webterras4  webterras4a

webterras5a  webterras5

 
Terras onkruidvrij door middel van oververhitting   weedplus 300x76

Om het terras langdurig onkruidvrij te maken, maken wij gebruik van WeedPLUS.
WeedPLUS werkt door middel van oververhit kokend water, onder lagedruk. Zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen wordt het onkruidplantje met wortel en al eenvoudig en snel verwijderd.
Na het onkruidvrij maken kunnen wij de oppervlakte behandelen met een milieuvriendelijke algen- en mosdoder, waardoor de aangroei van nieuwe mossen en algen worden geremd.

 

webterras02  Terras impregneren

Na de terrasreiniging wordt het terras geïmpregneerd. Het milieuvriendelijk impregneermiddel dringt diep in de ondergrond, waardoor deze vuil- en waterafstotend wordt. Uw terras wordt jarenlang beschermd tegen vervuilende invloeden van buitenaf.

 

Extra werkzaamheden

Op verzoek kunnen wij uw terras opnieuw met zand invegen of andere renovatie werkzaamheden verrichten.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Social media

webface

 

webyoutube

Aangesloten bij

webwerkspot