Gevel impregneren

 

Het impregneren van uw stenen buitenmuur zorgt ervoor dat de gevel vuil- en waterafstotend wordt. Door het impregneren van het steen heeft u geen last van doorslag, witte vlekken, vorstschade of vochtproblemen in huis. Met het impregneren van de gevel wordt deze water- en vuilafstotend.

Bij gevels en daken krijgt u 10 jaar garantie op de werkzaamheid van het impregneermiddel.

Nieuwbouw

Hoewel je er niet zo snel aan denkt, is het juist voor nieuwe gevels belangrijk om deze te impregneren. Hiermee wordt zoutuitslag voorkomen en de gevel wordt direct water- en vuilafstotend gemaakt. Zoutuitslag is een grote plaag voor veel nieuwbouw. Doordat de nieuwe gevel teveel water op kan nemen, worden de zouten uit de nieuwe bakstenen en het voegwerk gedrukt, met lelijke vlekken tot gevolg.
Door te impregneren kan het water de gevel niet indringen, met als resultaat een jarenlang mooie strakke gevel zonder vervelende vlekken. Het impregneren is ter behoud van een schone gevel en voorkoming van verslechterde voegen.
Het door ons gebruikte impregneermiddel is niet zichtbaar op de gevel en geldt als meest toonaangevende product op dit moment.
Doordat dit middel diep de gevel intrekt, wordt deze niet aan UV-stralen blootgesteld en blijft het jarenlang zijn werking behouden. Wij geven 10 jaar garantie op de werkzaamheid van het impregneermiddel wanneer deze wordt gebruikt op gevels en daken.

Contact opnemen

Moet uw gevel geïmpregneerd worden? Neem dan nu contact op met GDT Reinigingstechniek. Wij zorgen ervoor dat de gevel professioneel geïmpregneerd wordt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Social media

webface

 

webyoutube

Aangesloten bij

webwerkspot