Gevelreiniging

 

Gevelreiniging door middel van stoom  logo steamplus 1 300x75    

Door weersinvloeden en luchtvervuiling onstaat er groene en zwarte aanslag op gevels.
Deze gevelaanslag verwijderen wij met de SteamPLUS techniek. Deze techniek werkt door middel van het het gepatenteerde thermoshock-effect. Hierbij wordt stoom van 200°C onder hoge druk van 200 bar op de te behandelen oppervlakte gespoten.
Door deze stoomtechniek is de kans op beschadiging van de ondergrond minimaal, dit in tegenstelling tot normale hogedrukreiniging.
SteamPLUS verwijdert ook graffiti en kauwgom. Zo worden uw muren en vloeren weer als nieuw.

Wij werken in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland & Friesland.

 

webgevel04          webgevel03

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Gevel impregneren

Bestaande bouw
Na het gevelreinigen wordt de gevel geïmpregneerd.
Dit impregneren zorgt ervoor dat de gevel vuil- en waterafstotend wordt. U zult jarenlang geen last hebben van doorslag, schimmels, witte vlekken door zoutuitslag, vorstschade, mos en algen.
Impregneren werkt op alle soorten gevels; steen, hout, beton en geverfde muren. De gevel zal geen water meer opnemen. Vuil dat in (regen)water zit spoelt van de gevel af.
Omdat de gevel droog blijft, zal deze een grotere isolende werking hebben, zonder dat de ventilerende werking verloren gaat. Dit kan een aanzienlijke besparing opleveren. 
De gevel is na het impregneren water- en vuilafstotend. Bij gevels en daken krijgt u 10 jaar garantie op de werkzaamheid van het impregneermiddel

Nieuwbouw
Bij nieuwbouw is het aan te bevelen de gevel te impregneren, om zoutuitslag te voorkomen en de gevel water en vuil afstotend te maken. Zoutuitslag is een grote plaag voor veel nieuwbouw.
Doordat de nieuwe gevel teveel water op kan nemen, worden de zouten uit de bakstenen en het voegwerk gedrukt, met lelijke vlekken tot gevolg.
Door te impregneren kan het water de gevel niet indringen, met als resultaat een jarenlang mooie strakke gevel zonder vervelende vlekken. Het impregneren is ter behoud van een schone gevel en voorkoming van verslechterde voegen
Het door ons gebruikte impregneermiddel is niet zichtbaar op de gevel en geldt als meest toonaangevende product op dit moment.
Doordat dit middel diep de gevel intrekt, wordt deze niet aan UV-stralen blootgesteld en blijft het jarenlang zijn werking behouden.
Wij geven 10 jaar garantie op de werkzaamheid van het impregneermiddel wanneer deze wordt gebruikt op gevels en daken.

 

Voegen vervangen of repareren

Beschadigde voegen kunnen wij voor u repareren of vervangen. Slechte of oude voegen zullen soms vervangen moeten worden. Bestaande beschadigde voegen kunnen vaak ook prima gerepareerd worden. Wij werken met erkende voegers, Zo zorgen wij ervoor dat uw gevel er weer perfect uit ziet.

 Voorbeelden van onze projecten

  • webgevel01         webgevel10          webgevel09         webgraffi01
  • webgevel07     webgevel08               webgevel13     webgevel14
  • webgevel12     webgevel11                   webgevel05     webgevel06

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Social media

webface

 

webyoutube

Aangesloten bij

webwerkspot