Dak

 

Dakreiniging door middel van stoom     logo steamplus 1 300x75

Vervuiling van daken en dakgoten wordt veroorzaakt door luchtvervuiling en de ligging van het pand ten opzichte van de windrichting en zon. Naastgelegen begroeiïng, zoals bomen en hoge beplanting, beïnvloeden de aangroei van algen en mos op het dak. Dit werkt negatief op het uiterlijk en de levensduur van het dak.

De SteamPLUS stoomtechniek is bijzonder geschikt voor dakreiniging. Deze techniek werkt door middel van het gepatenteerde thermoshock-effect. Hierbij wordt stoom van 200° C onder hoge druk van 200 bar op de te behandelen oppervlakte gespoten. Door het gebruik van stoom onder hogedruk is de kans op beschadiging van de ondergrond minimaal, dit in tegenstelling tot normale hogedrukreiniging.

Alle mos, algen en schimmels worden milieuvriendelijk verwijderd, waarna het dak wordt geïnspecteerd op schades. Dit zit bij onze reinigingsservice inbegrepen. Waar nodig en uiteraard na overleg repareren wij deze schades.

Voor maximale resultaat van het schoonmaken van het dak impregneren wij het dak of voorzien wij deze van een dakcoating. Het verschil is dat bij impregneren alleen een beschermlaag wordt aangebracht. Bij coating kan worden gekozen voor een andere kleur dan de huidige. Moeten er bijvoorbeeld dakpannen vervagen worden, kan een dakcoating ervoor zorgen dat er geen kleurverschil zal zijn.

Op deze wijze reinigen wij ook uw schoorsteen. De schoorsteen is een belangrijk en kwetsbaar deel van uw dak. Door deze goed te onderhouden, gaat deze jarenlang mee.

 

 

 

webdak22          webdak32     

Dak impregneren

Nadat we uw dak hebben gereinigd zullen wij uw dak ook impregneren. Hierdoor blijft het dak langer beschermd tegen vervuilende invloeden van buitenaf. Het dak blijft jarenlang vuil- en waterafstotend.
Wij geven 10 jaar garantie op de werkzaamheid van het impregneermiddel wanneer deze is aangebracht op gevels en daken.

webdak01
Anti-mos behandeling

Wij raden aan om na het schoonmaken en impregneren het dak ook nog van Anti-mos behandeling te voorzien. Wij behandelen uw dak met een milieuvriendelijke algen- en mosdoder, waardoor de aangroei van nieuwe mossen en algen worden geremd. Zo kunt u maximaal genieten van uw schone dak.

Contact opnemen?

Moet uw dak geÏmpregneerd worden? Neem dan nu contact op met GDT Reinigingstechniek. Wij zullen uw dak professioneel impregneren voor het beste resultaat.

Social media

webface

 

webyoutube

Aangesloten bij

webwerkspot