Bedrijfspanden

 

Het bedrijfspand is het visitekaartje van een bedrijf. Deze moet er goed schoon en verzorgd uitzien, dit straalt betrouwbaarheid en zorgvuldigheid uit.
Voor uw bedrijf zit u goed bij GDT Reinigingstechniek. Wij kunnen uw bedrijfspand en omliggend terrein uiterst snel, vakkundig en milieuvriendelijk reinigen en impregneren, zodat deze jarenlang water- en vuilafstotend worden.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

webpand04         webpand05

Bedrijfspanden reinigen door middel van   logo steamplus 1 300x75

Door weersinvloeden en luchtvervuiling onstaat er groene en zwarte aanslag op gevels en daken.
Deze aanslag verwijderen wij met de SteamPLUS techniek. Hierbij wordt stoom van 200°C onder hogedruk, varierend tot 200 bar, op de te behandelen oppervlakte gespoten.
SteamPLUS verwijdert ook graffiti en kauwgom. Zo wordt uw bedrijfspand weer als nieuw.
Door deze stoomtechniek is de kans op beschadiging van de ondergrond minimaal, dit in tegenstelling tot normale hogedrukreiniging.
SteamPLUS is uitermate geschikt voor natuursteen, kunststof beplating, damwanden, beton en andere soorten steen of kunststof.

 

Bedrijfsterrein reinigen

webbedrijf01Bij een goed onderhouden pand hoort een net en schoon bedrijfsterrein. Vervuiling door algen, mossen, onkruid, groene of zwarte aanslag en weersinvloeden ontsieren niet alleen het aangezicht, maar tasten ook de materialen van uw bestrating aan.
Dit geldt zeker vetten, olie, diesel en benzine. Door deze door ons te laten reinigen en na te behandelen, ziet deze er direct verzorgd uit. Een extra voordeel daarbij is dat het terrein meteen een stuk veiliger is voor uw klanten. Vieze tegels zijn vaak glad, met slipgevaar voor personen of voertuigen. Met een schone ondergrond heeft u daar geen last meer van.
Uw bedrijfsterrein reinigen wij met SteamPLUS, eventueel aangevuld met de onkruidbestrijder WeedPLUS. WeedPLUS werkt door middel van oververhitting, kokend water, onder lagedruk. Zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen wordt het onkruidplantje met wortel en al eenvoudig en snel verwijderd.

 

 Bedrijfspanden en bedrijfsterreinen impregneren

Na het reinigen van het pand of het bedrijfsterrein wordt deze geïmpregneerd. Dit zorgt ervoor dat het oppervlakte water- en vuilafstotend wordt. Het impregneermiddel trekt diep in de ondergrond. U zult jarenlang geen last hebben van doorslag, schimmels, witte vlekken door zoutuitslag, vorstschade, mos en algen.
Impregneren werkt op alle soorten gevels; steen, hout, beton en geverfde muren. De ondergrond zal geen water meer opnemen en vuil dat in (regen)water zit spoelt van de gevel af.
Doordat de gevel droog blijft, zal deze een grotere isolende werking hebben, zonder dat de ventilerende werking verloren gaat. Dit kan een aanzienlijke besparing opleveren.
De gevel is na het impregneren jarenlang water- en vuilafstotend.

webpand01  webpand01 a

webpand03  

webpand02  webpand02 a

Social media

webface

 

webyoutube

Aangesloten bij

webwerkspot